Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Friss topikok

  • Eva950: Ez a drága ember vajon meddig élt? Lényeg az, hogy gyors volt. Szegény beteg nem szenvedett sokat. (2011.03.12. 17:36) A leggyorsabb késforgató a sebészek között
  • kaqxar: @blogíró: nagyon várom a folytatást. addig a régiekkel szórakoztatom magam. meg talán a tedes vid... (2011.03.08. 10:29) Hogyan működik a zene?
  • Eva950: Kipróbáltam, furcsa. Kábítószer közeli élmény: Régebben történt. Kórházban voltam, megműtöttek. Mi... (2011.02.11. 22:59) LSD szimulátor
  • blogíró: @UnA: a tolerancia ebben a tekintetben olyan, mint liberalizmus. Elsőre jó ötletnek tűnik, de időv... (2011.02.11. 21:49) Az élet paradoxonai
  • blogíró: Igen, így is lehet értelmezni, mindenesetre elég bizarr rajzfilm. :) Aki nem tudja, milyen gonosz... (2011.02.09. 17:43) Csak az egyik orrlyukad működik

Mit dugnak fel maguknak az emberek?

2008.10.20. 06:37 blogíró

Egyes polgártársaink unalmukban meglepőbbnél meglepőbb tárgyakat helyeznek magukba. 


A Flickr-en barangolva találtam rá egy olyan felhasználóra, aki röntgenfelvételeket tesz fel különös esetekről. Ezek között több olyan van, amelyeken az látszik, hogy unatkozó emberek hogyan szórakoztatják magukat esténként, ha éppen nincsen semmi jó a TV-ben, vagy elegük van a világválság híreiből. Utána pedig mennek az ügyeletre, hogy szedjék ki belőlük, ami "véletlenül" bent maradt. 


Vajon mit gondolhatott magában az a jóember, aki egy üvegrudat tolt fel magának análisan, majd elvesztette a végét, és már nem tudta visszahúzni? 

 

De ez a pohár sem semmi, amit talppal felfelé használt nem rendeltetésszerűen egy polgártársunk, és amikor már a karima is bent volt, akkor juthatott eszébe, hogy innentől nehéz lesz visszacsinálni a dolgot:

 

A baj céleszközzel is megesik, ha az ember túlzásba viszi a használatát. Ez a kép még rejtvénynek sem utolsó, hogy a tárgy felső vége a test melyik részében lehet. Persze ezt ki lehet azért találni, de azt már kevésbé, hogy milyen gondolatok foroghattak a kedves felhasználó fejében, amikor csak tolta, tolta, tolta befelé… :)

Aki egyből photoshopot kiáltana annak szólok, hogy bár természetesen lehet photoshop is, de a fenti linken több más orvosi vonatkozású röntgenkép is van, nem csak ilyenek, ezért nem arról van szó, hogy valaki tréfából ilyen típusú képeket gyárt.

Másrészt nem kétséges, hogy élnek köztünk olyan emberek, akik tényleg feldugdosnak tárgyakat maguknak. Akinek van orvosi ügyeleten dolgozó ismerőse, az sok hasonló sztorit hallhatott már.

 

 

10 komment

Címkék: szex hülye dildó röntgen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czntrpx 2008.10.20. 08:43:31

Idevágó rész Palahniuk: Cigányút (Choke) c. könyvéből.

"Ezek vonszolják be magukat az éjjeli ügyeletre azzal, hogy megcsúsztak a konyhapadlón, és alájuk került egy cukkini, teatojás, barbibaba, biliárdgolyó, villanyégő, kóbor hörcsög....
....Szappanra léptek a tusolóban, és pont telibe találtak egy síkosított sampontubust."

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.10.20. 16:12:19

Nem vagyok orvos, de az az üvegrúd nem okoz odabenn komoly gondokat? Már majdnem a hasán jön ki... Aúúúú. Nézni is rossz.

ruszkibaka · http://meleg.blogspot.com 2008.10.21. 05:36:55

ez a sok,kielégületlen ember..én nem csodálkozom..nagyon el van magányosodva az emberiség..és ha nincs kivel játszani..megteszi nekik ezek a tárgyak is..

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.10.21. 06:15:56

Nem épp az elmagányosodás szót használnám itt. Dekadens, perverz idióták, ki kéne hajtani őket a gyapotföldekre, másfél év hasznos munka, minden nap alapos korbácsolás, napi egyszeri étkezés (poshadt kenyér, káposztaleves) a legsúlyosabb esetekben is meghozza a gyümölcsét. Olyanok lesznek utána, mint a kisangyal, nemhogy félméteres műfaszt nem dugnak fel a seggükbe, hanem könnyek között hálálkodnak majd, ha a nagymamájuk hajlandó puszit adni nekik.

Hun.Spb · http://www.hunspb.blog.hu/ 2008.10.26. 16:45:19

Én nem itélkezem. Ha valakinek ez jó, akkor csinálja. Én kihagyom.

Tia 2008.10.30. 17:05:05

Én meg "már csak azért is" alapon: BETEG ÁLLATOK!!!- aztán gondoljon mindenki amit akar...

John Doe3 2009.04.04. 21:32:19

Azért, mielőtt egyesek őrjöngenek (akik szvsz tényleg betegek), minimális anatómiai ismeretek mellett láthatnák, hogy pl. az üvegrudas kép egyértelműen hoax (kilóg a páciens hasából elöl!, az üvegrúd mérete és helyzete az anatómiai viszonyokkal nem összeegyeztethető, stb.). Azt mondanám, hogy ügyes pszichológiai teszt, aminek alapján pl. a látens homoszexualitás nagy biztonsággal diagnosztizálható.

Haloperidol 2009.11.18. 21:52:04

Egyik kolléga mesélte, hogy a múltkor ügyeletbe jött hozzá egy beteg, akinek egy félig fagyott hal lógott ki a seggéből. Azért nem tudta kihúzni,mert a hal a ténykedése során lassan megolvadt a vgbél melegében és a kifelé álló szálkák szépen megakadályozták, hogy a csákó kiszedje a seggéből a halat. Hosszú napja volt aznap éjjel a műtőben..
:D
süti beállítások módosítása