Friss topikok

  • Eva950: Ez a drága ember vajon meddig élt? Lényeg az, hogy gyors volt. Szegény beteg nem szenvedett sokat. (2011.03.12. 17:36) A leggyorsabb késforgató a sebészek között
  • kaqxar: @blogíró: nagyon várom a folytatást. addig a régiekkel szórakoztatom magam. meg talán a tedes vid... (2011.03.08. 10:29) Hogyan működik a zene?
  • Eva950: Kipróbáltam, furcsa. Kábítószer közeli élmény: Régebben történt. Kórházban voltam, megműtöttek. Mi... (2011.02.11. 22:59) LSD szimulátor
  • blogíró: @UnA: a tolerancia ebben a tekintetben olyan, mint liberalizmus. Elsőre jó ötletnek tűnik, de időv... (2011.02.11. 21:49) Az élet paradoxonai
  • blogíró: Igen, így is lehet értelmezni, mindenesetre elég bizarr rajzfilm. :) Aki nem tudja, milyen gonosz... (2011.02.09. 17:43) Csak az egyik orrlyukad működik

Csodatévő döglött hangyák a kormány szolgálatában

2009.01.30. 15:05 blogíró

Tihanyi Tamás csodadoktor lenyűgöző munkássága az utóbbi időben már többször körbejárta a magyar internetet. Aki nem tudja miről van szó, vagy felfrissítené az emlékeit, az ne hagyja ki ezeket a videókat, mert hihetetlen dolgoknak lesz tanúja. Az előbbieken kívül melegen ajánlom még a televíziós epeműtétet is, ami az arcátlan népbutítás egy egészen kimagasló példája.

Tihanyi elismerésre méltóan komoly arccal adja elő a sületlenségeit, le a kalappal előtte, hogy képes úgy produkálni magát, hogy közben nem röhögi el az egészet. A munkásságát elnézve óhatatlanul adja magát a kérdés, hogy vajon más országokban is ugyanígy megy az egyszerű emberek hülyítése?

Nemrég láttam egy beszélgetést James Randival, aki hivatását tekintve bűvész, és arra tette fel az életét, hogy leleplezze a kóklereket. Létre is hozott Amerikában egy alapítványt, ami egy millió dollárt ad bárkinek, aki ellenőrzött körülmények között demonstrálni tudja a paraképességeit. Jelentkezőből persze rengeteg van, de a díjat még senkinek sem sikerült elvinnie. Sok Tihanyi-féle varázsvesszős ember is jelentkezik, akik földalatti vízereket, vezetékeket keresnek pálcával vagy ingával, de a gyakorlatban ők is mind csődöt mondtak.

Visszatérve a kérdéshez, hogy más országokban is ugyanígy terjed-e a hülyeség, Randi elmondta a fenti előadásban, hogy például az úgynevezett Quadro-rudat, ami a készítői szerint drogokat és fegyvereket is ki tud mutatni, még az amerikai kormánynak is sikerült eladni. A vámhatóság és a belbiztonságiak vásároltak belőle országszerte, darabját 75000 dollárért.

Amikor egy teszt során szétszedték az eszközt, hogy megnézzék, hogyan működik (illetve nem működik, ugyanis a gyakorlati tesztek során becsődölt), akkor a belsejében epoxiba ágyazott döglött hangyákat találtak. Hogy a döglött hangyák hogyan váltották volna ki a csodálatos hatást, azt máig sem tudni, de az mindenesetre elmondható, hogy ezek szerint Amerikában sem jobb a helyzet, mert ott kormányszinten, az adófizetők pénzéből támogatják a kóklereket, míg szerencsére nálunk egyelőre megrekedtek a Budapest TV szintjén.

 

Szólj hozzá!

Címkék: csodadoktorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása