Friss topikok

  • Eva950: Ez a drága ember vajon meddig élt? Lényeg az, hogy gyors volt. Szegény beteg nem szenvedett sokat. (2011.03.12. 17:36) A leggyorsabb késforgató a sebészek között
  • kaqxar: @blogíró: nagyon várom a folytatást. addig a régiekkel szórakoztatom magam. meg talán a tedes vid... (2011.03.08. 10:29) Hogyan működik a zene?
  • Eva950: Kipróbáltam, furcsa. Kábítószer közeli élmény: Régebben történt. Kórházban voltam, megműtöttek. Mi... (2011.02.11. 22:59) LSD szimulátor
  • blogíró: @UnA: a tolerancia ebben a tekintetben olyan, mint liberalizmus. Elsőre jó ötletnek tűnik, de időv... (2011.02.11. 21:49) Az élet paradoxonai
  • blogíró: Igen, így is lehet értelmezni, mindenesetre elég bizarr rajzfilm. :) Aki nem tudja, milyen gonosz... (2011.02.09. 17:43) Csak az egyik orrlyukad működik

A lelkes pakisztáni diák találkozása az amerikai motoros nagymamával

2009.01.08. 15:59 blogíró

A chatmaker.net chat oldal már egy hete küzd egy apró problémával: újév beköszöntével, valószínűleg valami dátumhiba miatt, az összes szoba összeolvadt egyetlen nagy szobává, ahova az egész világról összezsúfolódnak a csetelők.

A legkülönbözőbb nyelveken értekeznek egymással a résztvevők, és az újonnan betértek közül senki nem érti, hogy a többiek mit keresnek az ő szobájukban. A hiba elég érdekes szociális szituációt eredményezett. Mintha egy panelházban a falak egyszerre csak eltűnnének, és a lakók kénytelenek lennének szóba állni olyanokkal, akikről korábban nem is tudtak. Ez a helyzet van, akit zavar, de vannak, akik kifejezetten örülnek annak, hogy új embereket ismerhetnek meg.

És új ember aztán van bőven. Az amerikai nagymamától kezdve, aki foglakozását tekintve színésznő, de emellett odavan a motorokért is, a kiugrott mormon hívőn, brazil halászokon és a lelkes, mindenkivel barátkozni akaró pakisztáni diákon át egészen az angol ex-drogosig, aki minden szembejövőt meg akar győzni a drogok negatív hatásáról, mindenféle ember megtalálható ott.

Eleinte azt gondoltam, hogy a hibát hamar kijavítják, de már egy hete szenvednek vele, úgyhogy gondoltam közzéteszem, hátha valaki akar nyelvet gyakorolni. Minden szoba ugyanoda vezet, úgyhogy ha valaki belép mondjuk az Agyvihar szobába, akkor is ugyanoda jut. A legkönnyebben az angollal lehet boldogulni, mert azt a többség beszéli, de egyéb nyelvek is vannak bőséggel a gyakorláshoz.

Napszaktól és a véletlentől függ, hogy éppen ki van bent, de többnyire mindig lehet tetszőleges nyelven beszélgetőtársat találni. Próbáljátok ki, amíg ki nem javítják. :)
 

Frissítés: kijavították

Szólj hozzá!

Címkék: chat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása